مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای بدوی

همسرم در دادگاه انقلاب به جرم حمل و خرید و فروش مشروبات الکلی با سابقه کیفری موثر به دو سال حبس تعزیری و 98 میلیون جریمه نقدی محکوم شده میخوام اعتراض بزنم بدلیل اینکه اولا تعداد 48 قوطی آبجو و 30 بطری شراب رو همه رو بطری حساب کرده در صورتیکه هر دو قوطی آبجو یک بطری محسوب میشه کلا 78 بطری در کیفر خواست ثبت شده که باید 54 بطری محسوب میشده ایشون تو اعتراف گفتن که برای مصرف شخصی بوده ولی در کیفر خواست خرید و فروش و حمل زدند
و اینکه ایا می تونیم تقاضای پابند الکترونیک بدیم و نحوه تقاضای پابند دادن این هم بگم که الان به قید وثیقه آزاد هستند
با تشکر

پاسخ ها :

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

اعتراض بزنین و تقاضای تخفیف مجازات کنین.