مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع شوهر

سلام، خیلی ضروریه ممنون میشم کمکم کنید شوهرم چند ساله با یه زنی در ارتباطه ول نمیکنه با اینکه من فهمیدم من از اون زن چندتا خط دارم اون زن هم وقتی بهش میگم ول کن اونم خیلی پررو جوابمو میده منم نمیتونم دوتا بچه هامو ول کنم نمیتونم کاری کنم زنه ول کنه یا بترسه؟؟؟

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام ميتوانيد عليه شون شكايت نماييد
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد

ذبيح الله سوري

جناب آقای ذبيح الله سوري :

با سلام. از خدمات مشاورین محترم خانواده کمک بگیرین ، اگه توفیقی حاصل نشد ، علیه همسر و زن اجنبی به اتهام رابطه ی نامشروع اقدام نمایید. قبل از هر اقدامی ، از مشاورین خانواده و یا مشاوره با وکلای محترم دادگستری کمک بگیرید. در پناه خدا باشید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

سفت به زندگیت و شوهرت بچسب هرکس کم بیاره زندگیش و از دست میده درضمن با شوهرت یه مشاوره روانشناسی هم بروید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
ابتدا از مشاوره متخصص خانواده مشورت بگیرید
اگر رابطه شرعی نمی باشد شکایت رابطه نامشروع مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت می توانید علیه آنها شکایت کنید.

مریم ممنون

سرکار خانم مریم ممنون :

سلام
میتوانید جهت اثبات رابطه نامشروع شکایت کیفری نموده و همزمان دادخواست حقوقی جهت دریافت مهریه و سایر حقوق مالی خود مطرح نمایید
جهت راهنمایی بیشتر تماس بگیرید

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
بنظر میرسه راهش شکایت رابطه ی نامشروع از همسره

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر رابطه ایشان ، نامشروع و ثبت نشده
باشد میتوانید شکایت رابطه نامشروع را مطرح
نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.