مشاوره حقوقی رایگان - انتشار تصاویر خصوصی

راهنماییم کنید لطفا...
سلام علیکم
عرض ادب حضور وکلای محترم و زحمتکش...

برای بنده پرونده‌ای تشکیل شده دال بر تهدید انتشار تصاویر خصوصی.
که کاملا کذبه، دروغ محض بولله قسم

به هرحال
امروز برام ابلاغیه اومد که متن کاملش رو میذارم.

√ فقط خواهشا با زبان ساده بفرمائید منظور و نتیجه این ابلاغیه چیه.
کلی جملات تخصصی ذکر شده که سردر نمیارم!
لطفا راهنماییم کنید،،،

___________________
(متن ابلاغیه)
بسمه تعالی
به تاریخ 1400/6/15 در وقت فوق العاده جلسه شعبه دوم دادستانی به تصدی امضاء کننده ذیل تشکیل، پرونده کلاسه
فوق تحت نظر مفتوح است.
با بررسی اوراق و محتویات پرونده ختم تحقیقات اعالم و با استعانت از خداوند متعال و با تكیه بر شرف و وجدان بشرح ذیل اقدام به صدور قرار می‌نماید.
((عدم صلاحیت))

ریاست محترم دادسرای عمومی
سالم علیکم
ضمنا در خصوص اتهام آقای...
مبنی بر انتشار تصاویر خصوصی
((((به کمتر از 10 نفر))))
مذکور
در دادنامه صادره از شعبه 113 دادگاه کیفری دو
موضوع شکایت اقای...
صرف نظر از صحت یا سقم موضوع،

با عنایت به مجازات قانونی اتهام منتسبه وفق تبصره 2 ماده 742 قانون جرایم رایانه ای
ازجرائم تعزیری درجه 8 می باشد، مستندًا به بند ح ماده 10 قانون شوراهای حل اختالف،
«قرار عدم صلاحیت» به
صلاحیت و شایستگي شورای حل اختلاف صادر و اعلام میگردد.

قرار صادره پس از تائید دادستان محترم قطعی است.

دفتر محترم مقرر است پس از موافقت، پرونده از آمار کسر و به مرجع صالح ارسال گردد.

دادیار شعبه دوم دادستانی دادسرای...

البته لازم بذکر که 1ماه پیش قرار منع تعقیب صادر شد برای بنده
که شاکی اعتراض زد و قرار شکست.

و باز احضار شدم به شعبه 113 جنایی و رفتم و دفاعیه پر کردیم و حتی فیش حقوقی ابوی بنده را هم گرفتند!
و گفتن برو تا نوبت دادگاه.

اما هنوز دادگاه تشکیل نشده امروز ابلاغیه اومد که بالاش نوشته قرار نهایی دادسرا نوشته؟

سوال اخر:
بنده به هیچ وجه من الوجوه هیچ عکسی را منتشر نکردم اصلا ندارمشون
اما نه تو احضاریه برا دفاعیه راجع به انتشار حرل زدن و نه سوالی که بخوام دفاع کنم و جواب بدم
اما تو ابلاغیه اومده انتشار به کمتر از 10نفر...
در ثانی مگر من اینقدر احمق و کودنم که بیام چنین لطف بزرگی به شاکیم کنم برم انتشار بدم وسط پرونده‌ای که باز است تا بهونه ای داشته باشن برا متهم کردنم.
درحالیکه همون ماه‌ها پیش بارها گفتم بخدا بعید نیست برن پخش کنن و بگن کار من بوده!
الان چطور اثبات کنم من منتشر نکردم بفاطمه زهرا کار خودشونه.؟

شمارو بخدا کمکم کنید و به سوالام ج بدید

شرمندم اینقد طولانی شد

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

دادستان عدم صلاحیت زده میفرستن شورا پرونده رو

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
پروتده شما را شورای حل اختلاف جهت رسیدگی ارسال خواهد شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قرار عدم صلاحیت خورده و برای رسیدگی مجدد به شورای حل اختلاف ارجاع میشود باید دلایل تبرئه هود را در شورا ارایه کنید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
در شورا رسیدگی می گردد دفاعیات مستدل خودرا ارائه دهید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام قرار عدم صلاحيت صادر شده و پرونده به شورا ارجاع خواهد شد
در صورت نياز تماس بگيريد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام نگران نباشید پرونده شما باید دوباره در شورا رسیدگی بشود و شورا نمی تواند حکم حبس صادر نماید و فقط ..

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام. از طریق شورای حل اختلاف موضوع را پیگیری کنید. جای نگرانی نیست