مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن حساب

سلام من توی سایت های شرط بندی الان نزدیک 3 سال بازی میکنم خیلی برد و باخت داشتم و از سایت هم برداشت داشتم و هم واریز مرداد ماه دو مرتبه برام از دادستانی پیام امد که توی این سایت ها بازی نکنم و من باز هم بازی کردم تا 20 شهریور یکی از حسابهام مسدود شد رفتم بانک گفتن از طرف دادسرای فنی معاون تهران مسدود شده و حساب ثنا نداشتم همون تاریخ حساب ثنا فعال کردم ولی هنوز هیچ پیامی واسم ارسال نشده و من اصفهانم حتی نمیدونم مال همین سایتها حسابم مسدود شده با چیز دیگه چطور باید اطلاع پیدا کنم و اگر بخاطر سایت ها بود چی کار کنم الانم پول داخل حسابم دارم و حسابم هم جاری هست و دستگاه کارتخوانم به این حساب وصل است در ضمن همه این سایت های شرط بندی دارای درگاه بانکی معتبر مثل اپ.سکه.پی جی و غیره هستن من نمیدونم چرا حساب ما بدبخت های مال باخته رو مسدود میکنند و لی این درگاه های بانکی رو نمیبندند

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق سامانه ثنا میتوانید چک کنید که در خصوص کدام پرونده مسدودی حساب صورت گرفته. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به همان
مرجعی که حساب شما را توقیف کرده حضورا مراجعه نمایید و در صورت عدم مراجعه ممکن است برای شما تشکیل پرونده بدهند و پرونده را به دادسرا ارسال نمایند تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از سایت عدل ایران و پیگیری اشخاص حقیقی چک کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
حضوری یا توسط وکیل پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام از سایت عدل ایران و پیگیری اشخاص حقیقی چک کنید