مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب در شهر دیگر

سلام
بنده مدتی توی سایت فعالیت داشتم و کلی پول ضرر کردم حتی یک صدم پولی که باختمم نتونستم جبران کنم و الان حسابم بسته شده ...و اولین بار بود که فعالیت داشتم ..برای مسدودی حساب رفتم بانک گفتن از دادسرای اهواز بسته شده و من آ.غ هستم و خیلی فاصله دارم ..درحالی که هیچ ابلاغی نیامده...بنظرتون چیکار کنم حتما باید این فاصله را طی کنم و حضورا مراجعه کنم راهی ندارد؟یا منتظر بمانم بعد از دریافت ابلاغ و اینکه بعد از دریافت ابلاغ امکان ارسال لایحه دارم؟؟تا این همه فاصله را طی نکنم و پرونده متشکله به استان خودمون ارجاع داده بشه؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

تلاش کنید تلفنی با شعبه مربوطه پرونده را پیگیری نمایید اگر نیاز بود از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه ارسال کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام‌
بله
شما باید حضورا به شعبه مراجعه نمایید