مشاوره حقوقی رایگان - دستور قضایی مبنی بر پرونده كسر از آمار شود

پرونده همسرم به دلیل نقص برگشت دادسرا الان تو دادسرا هستش و این پیام اومده (دستور قضایی مبنی بر پرونده كسر از آمار شود. و ارسال پرونده به مرجع ذي صلاح و تشكيل بدل در تاریخ 1400/06/22 صادر گردید) لطفا بهم بگید یعنی چی

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود پرونده به مرجع صالح جهت ادامه رسیدگی ارسال گردیده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مرجع صالح جهت ادامه رسیدگی ارسال گردیده است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام یعنی نقایص پرونده برطرف شده و پرونده به دادگاه جهت ادامه رسیدگی ارسال شد