مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه پرونده استنادی

با سلام من یک اعاده دادرسی به رای تجدید نظر استان دادم الان سومین بار هست که می نویسند چون پرونده استنادی از شهرستان دریافت نشده است وقت جلسه را به تاریخ دیگری انتقال می دهند خواهشمندم بفرمایید که ایا اگر این نفرستاده شدن پرونده استنادی ادامه پیدا کند دادگاه پرونده مرا رد نمی کند؟ و اینکه خودم باید به شهرستان جهت فرستاده شدن پرونده مراجعه بنمایم یا که اجازه بدهم مراحل خودش را طی کند.با تشکر

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما باید از دادگاه پیگیری کنید که سریعتر پرونده را ارسال کنند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مختار هستید صبر کنید تا پرونده را ارسال کنند یا حضوری تشریف ببرید جهت تسریع در ارسال و احیانا یادآوری به مدیر دفتر شعبه .
در هر حال پرونده اعاده دادرسی شما تا ارسال پرونده باز خواهد ماند .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مراجعه کنید و موضوع را پیگیری کنید