مشاوره حقوقی رایگان - محوطه پشت درب شیشه ای سکوریت واحد ها

سلام خسته نباشید…
ما ساکن یک ساختمان هستیم که هر طبقه دو واحدی هستش. این دو واحد توسط یک درب شیشه ای از راهرو و راه پله جدا شده است ولی اسانسور در بخش حریم خصوصی باز می شود ، سوال من این است که ایا میتوان با واحد کناری توافق کرد و در این بخشی که توسط درب شیشه ای از راهرو و راه پله جدا شده است، جاکفشی قرار داد، یعنی جاکفشی در راهرو و راه پله نیست ولی در محوطه پشت درب شیشه ای جدا کننده از راهرو قرار گرفته و سد راه کسی نمی باشد . یا باید با همه واحد ها به توافق رسید

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اصولا تمام راه روها و لابی جزو مشاعات هستند و نیاز به توافق همه واحدها دارد .