مشاوره حقوقی رایگان - نرخ خسارت جانی راننده مقصر بر چه اساس میباشد؟؟؟

با عرض سلام و خسته نباشی
من در تاریخ 99/5/1 به علت سرعت بالا نزدیک بود به یه موتور سوار که 3نفر سرنشین داشت بزنم که بخاطره اینکه به اون موتور سوار نزنم ماشین رو کردم تو پارک کنار خیابون وبا یه درخت برخورد شدید کردم که بر اثر این برخورد چون کمربند ایمنی نبسته بودم باعث شکستگی و دررفتگی لگن پای راست وشکستن 4انگشت و کف دست چپ شد.
الان بعد از یکسال پزشک قانونی درصد دیه من را مشخص کرده و بیمه باید خسارت منو پرداخت کنه، الان سوالم اینه دیه بر اساس سالی هسش که مبلغ رو پرداخت میکنن یا برای راننده مقصر این امر فرق میکنه؟؟ چون بیمه به من میگه اون برای شخص ثالث و سرنشین هسش و راننده بر اساس قرارداد بیمه نامه اش دیه رو دریافت میکنه، آیا این صحت دارد یا خیر ؟ممنون از راهنمایی های دقیق و درست شما.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دیه بر مبنای روز پرداخت محاسبه می شود و برای سقف تعهد بیمه برای پرداخت باید قرارداد و بیمه نامه تان را مطالعه کنید . راننده مشمول بیمه ثالث نیست و برای راننده بیمه حوادث در نظر گرفته شده است .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بیمه براساس زمان پرداخت محاسبه میشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام بیمه براساس زمان پرداخت محاسبه میشه