مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی فرهنگیان به تبعیت از همسر

سلام، من یک ساله که از طریق ماده 28 به صورت پیمانی به استخدام آموزش و پرورش استان مرکزی درآمده‌ ام. به تازگی ازدواج کرده‌ام و همسرم در شهر کنگان به صورت رسمی کارمند هستند. درخواست انتقالی داده ام اما موافقت نشده. چگونه می‌توانم به تبعیت از همسر انتقال دائم به کنگان بگیرم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام اقامتگاه زن اقامتگاه شوهرمی باشدشمامی توانید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون موضوع اداری است باید در دیوان عدالت اداری مطرح شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود از طریق دیوان عدالت اداری اقدام نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود .از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید