مشاوره حقوقی رایگان - کپی عکس دیگران..

سلام و عرض ادب.
ببخشید بنده عکس پروفایل دختری رو در اینستاگرام کپی کردم پیجشون هم خصوصی نبود و باز بودش.
روی عکسشون آیدی زده بودن.
بنده بدون اینکه آیدی شون رو از عکس پاک کنم و بدون ویرایش؛ عکسشون رو گذاشتم برای پروفایل خودم.
الان پیام داده و میخواد شکایت کنه به نظرتون میتونه کاری کنه؟؟؟
باتوجه به اینکه پیجشون خصوصی نبوده و باز بوده و همه پروفایلشون رو میتونن ببینن و ایدیشونم روی پروفایلشون بوده و بنده فقط کپی کردم و گذاشتم پروفایلم میتونن کاری کنن؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
استفاده از تصاویرخصوصی افراد بدون اجازه انها جرم وقابل تعقیب است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
اگر سوءاستفاده ای نکرده باشید خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر بدون اجازه استفاده شود قابل مجازت است