مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح با شوکر

سلام ببخشید میخواستم بپرسم تو دعوا اگه با شوکر بزنی به کسی جرمش چیه اگه شکایت کنن و اینکه اگه منجرم مرگ بشه قتل عمد حساب میشه؟

پاسخ ها :

هادي  كثير

جناب آقای هادي كثير :

با سلام . حمل این اقلام نیاز به مجوز دارد . و از نود و یک روز تا شش ماه حبس یا تبدیل به جزای نقدی دارد . حال ار در درگیری به شخص دیگر جراحتی وارد شود علاوه بر دیه تا یک سال حبس یا جزای نقدی تعیین می شود .