مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون 104

سلام خسته نباشید من حدود 4 ساله که تو نیروی دریایی دارم یک شب بخواب نگهبانی میگیرم کلی درگیری روحی روانی و مشکلات زیاد خانوادگی برای خودم و همسرم اتفاق افتاده و این اواخر نتونستم نگهبانی بگیرم یک شب در میان فرمانده هم لج کرد و عدم کارایی اینجانب رو زد الان باید برم کمیسیون 104 بنظر شما اخراج میشم ؟

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
موضوع در کمیسیون مربوطه با حضور شما بررسی می شودو رای آن مشخص نیست ولی اگر تصمیم به اخراج باشد، شما یک ماه مهلت دارید به کمیسیون ماده 105 اعتراض خود را تسلیم کنید و حتی اگر این کمیسیون هم رای به اخراج را تایید کرد، بازهم می توانید به آراء قابل اجرای این کمیسیون ها در مراجع قضایی اعتراض کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
پس از بررسی در کمیسیون اگر نظر بر اخراج بود اعتراض ثبت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
در صورت صدور حکم به ضرر شما ظرف یک ماه از تاریخ ابلاغ حق اعتراض به حکم از طریق دیوان عدالت اداری را خواهید داست