مشاوره حقوقی رایگان - تسویه حساب

با سلام
در معامله ای بنده مبلغی را به طرف دیگر قرارداد بدهکار میباشم
و در معامله جداگانه دیگری همان شخص به میزان همان مبلغ را بنده بدهکار میباشد و عملا نسبت به یکدیگر بدهکار و طلبکار نمیباشیم
سوال اینکه آیا طرفین میتوانند بدون توجه به معامله دیگر نسبت به اخذ طلب خود اقدام کنند؟ به عبارت دیگر آیا اشخاص میتوانند بدون توجه به بدهی خود طلب خود را از طرف مقابل بگیرند؟

پاسخ ها :

الهه حقی

سرکار خانم الهه حقی:

با سلام اگر ضارب شناسایی شده باشد نمیتوانید بیت المال را محکوم کنید و فقط میتوانید ضارب را غیابی محکوم و سپس جلب سیار او را بگیرید.