مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

باسلام بنده 3ماه پیش بعد از شام به مدت 1ساعت از خانه خارج شدم و در حین به همسرم مشکوک شدم و گوشی رو در حال ضبط صدا در خانه گذاشتم وقتی برگشتم متاسفانه شوهرخواهرم رو در حال زنا با خانومم دیدم و دوستش رو در حال نگهبانی پنهان شدم و با برادرهام تماس گرفتم و آنها بعد از 5 دقیقه آمدن و بخاطر آبروی خواهرمان و خانواده ها خودمان را نشان ندادیم و بعد از شوهرخواهرم دوستش هم با خانومم کارش تمام شد رفتند و برادرهام هم رفتند صبح من به خانومم گفتم صدبار گفتم باکسی باشی میکشمت یه موقع خیانت نکنی و رفتم سرکار خیلی هم ناراحت و حالم خراب بود موقع برگشت به خانه دیدم خانومم رفته خانه پدرش و بعد از چندوقت مهریه رو اجرا گذاشت اگه الان بابت خیانت و زنا شکایت ‌کنم میتونم ثابت کنم ؟ شاهد 2تا برادرام هستند و صدای ضبط شده آنها لطفا راهنمایی کنید دارم دیوانه میشم

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .برای اثبات جرم زنا باید دلایلی قوی داشته باشید صدای صبط شده اماره محسوب می شود اما در جرم زنا 4شاهد لازم است