مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام. ما سه برادر بودیم که مقدار3000متر زمین از طرف پدرمان بطور مساوی داشتیم از طرفی هم در مجاورت زمین ما 1500متر زمین دیگری خریدیم به زمین مان اضافه کردیم در این حدود 30 سال پیش یکی از برادران مقدار1500متر سهم خودش رو میفروشه و زمین موروثی رو میفروشه و زمین خریداری شده رو برایمان می گذارد در این مدت 30 سالی زمین در تصرف من و یکی از برادرها بود و کاشت و برداشت میکردیم و در سال 87بعد از فوت پدرمان اومدیم توافق نامه ای تنظیم کردیم و کلیه وراث از جمله برادر شاکی مون امضاء و تایید می کنند و مههور به مهر شورای محل هم میکنیم که این زمین مربوطه من و یکی دیگر از داداشها میباشد زمین خریداری شده نام هرسه برادر هست نتونست فروشنامه را ظاهر کند با فروشنده توانی میکند که من زمین را فقط به برادر شاکی شما فروختم و دوتا گواه ساختگی هم درست میکند و طرح دعوا علیه بنده می نماید و توانست از دادگاه بدون اطلاع ما باگواههای ساختگی و دروغین حکم اثبات مالکیت حدود سی سال پیش را تهیه کند در صورتی که استشهاد محلی هم داریم و تائید شورای اسلامی روستا هم هست و توافق نامه تنظیمی سال 87 هم که به امضا برادر شاکی مون و کلیه وراث و از جمله مادرم و عموها و ممهور به شورای وقت رسیده است را داریم که این ملک مال من و یکی از برادران دیگر است چون فروشنامه یک برگ بود و زمانی هم هرسه باهم مشارکت داشتیم فروشنامه دست برادر شاکی ما هست رو نمیکند چون نام هرسه برادر در آن نام برده است خواهشمندم راهنمایی بفرمائید. باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اسناد مدارک موجود و نظر به صدور حکم غیابی می‌توانند از حکم واخواهی و در نهایت از این ان تجدیدنظرخواهی نمایید