مشاوره حقوقی رایگان - ملک قولنامه ای

باسلام پدرم با همسرم یک مغازه سرقفلی را میخوان خریداری کنند و بعد قولنامه پدرم میخواد 3دانگ خودش را بدون اینکه همسرم و خواهرو برادرم متوجه بشن به من منتقل کنند.برای این کار چه باید کرد؟ آیا بعد قولنامه مغازه سرقفلی ما بریم محضرخانه و وکالت اونجا را به من بدهند کافیه؟ یا حتما باید صاحبان اون مغازه سرقفلی هم حضور داشته باشند؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر حق انتقال بغیر در سند اجاره سرقفلی قید شده باشد میتواند بدون حصور مالک انتقال دهد درغیر اینصورت انتقال محل ایراد است وباید با اذن مالک صورت پذیرد

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید به اتفاق پدر به دفتر اسناد رسمی مراجعه کنید. نیازی به حضور سایرین نیست

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
نیاز به حضور سایرین نیست

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است که به صورت رسمی به شما منتقل شود.

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

اگر حق انتقال به غیر سلب نشده باشد میتوانند از طریق وکالت یا صلح اقدام نمایند به جهت لزوم عدم اطلاع سایرین