مشاوره حقوقی رایگان - آیا جرمی مرتکب شده است

سلام خدمت شما وکلا اگر یک نفر مهر دادگاه کپی کنه رو یک متن دیگه و از بانک استعلام پرینت حساب طرف درخواست اعسار بگیره، خودش به قاضی گفته بگیر قاضی نمی‌گرفته مجبور شده کارمند بانک متوجه شده و استعلام بهش نداده مجازات طرفی که سابقه هم نداشته چیه نیت بدی هم نداشته فقط خواسته کشف کنه پولا چطور از حساب خارج شده باعث ضرر زیان کسی هم نشده می گوید جعل هم نکرده کپی بوده فقط از مدرک کپی شده استفاده کرده کارمند بانک چون اصل نبوده گفته کو اصلش اینم ولش کرده رفته از آنجایی که در نظام قضایی، کپی مدارک فاقد اعتبار است کپی مدرک باید دارای مهر و امضا برابر اصل شده باشد یا به همراه کپی مدرک، اصل آن نیز ارایه شود، در غیر این صورت آن مدرک غیرمعتبر است.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام مرتکب جرم جعل و استفاده از سند مجعول شده است و مجازات حبس خواهد داشت