پاسخ همکاران کامل و صحیح می باشد و لذا از تکرارا مکرات خودداری می نمایم
با سلام کاربر گرامی اولاً مدت زمان 20 روزه از تاریخ ابلاغ به خوانده(محکوم علیه ) منوط خواهد بود نه زمان ابلاغ شما؛ ثانیاً بعد از گذشت مدت 20 روز نیز یک 20 روز دیگر باید سپری شود یعنی بطور خلاصه از تاریخ ابلاغ دادنامه به خوانده یا همان محکوم علیه باید بیشتر از 40 روز سپری شود تا امکان درخوالست صدور اجرائیه میسر شود.
سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند
تاریخ ابلاغ به خوانده هم همان 14 شهریور است . سپاسگزارم از راهنمایی شما
با سپاس از همه خانمها و آقایونی که راهنمایی فرمودند
سلام علیکم.هم نظرهمکارانم هستم.یاالله
بله می توانید در هر حال تا پایان مدت باید صبر بفرمایید
سلام" چونکه پاسخ مقتضی توسط همکاران محترم به سؤال شما ارائه شده لذا از ارائه پاسخ تکراری پرهیز می نمایم .
با سلام چنانکه همکار محترم فرمودند باید با توجه به اینکه رای غیابی است 20 روز برای واخواهی و 20 روز نیز برای تجدیدنظرخواهی سپری شود و 2 روز را نیز برای اقدام و ابلاغ در نظر می گیرند که جمعا 42 روز باید بگذرد و ملاک نیز ابلاغ به خوانده است نه روز ابلاغ به شما.برای اجرای رای غیابی نیز باید ضامن بدهید.
سلام ممنونم از راهنماییتون . فقط من این جمله را نفهمیدم . منظور از اینکه فرمودید برای اجرای رای غیابی باید ضامن بدهید چیست؟
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.