مشاوره حقوقی رایگان - صدور اجراییه

با سلام اینجانب یک فقره چک به شخصی بابت انتقال سند خودرو داده بودم چون سند در ایران خودرو مالک اصلی بدهکار بود طرف چک من را اجرا گذاشت ومن هم یک چک از مالک اصلی داشتن به وی دادم بابت بدهی ایران‌خودرو که رفت اجرا گذاشت و بنده نیز سند را به اسم شخصی که ایشان معرفی کرده بود سند را انتقال دادم ولی حالا از طرف شورا اجراییه برای من صادر کرده آند لطفاً راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام لطفاً مجدداً و واضح سوال را مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
سوال خود را واضح وبدون ابهام طرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام لطفاً مجدداً و واضح سوال را مطرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید مبلغ چک خودتان را پرداخت نمایید و سپس بر علیه مالک اصلی شکایت نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام شمابایستی مبلغ چک راپرداخت نماییدوبعدازآن برعلیه مالک اصلی طرح دعوانمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
سوال مشخص نمی باشد