مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به درخواست زوجه

همسر بنده یه شکایت علیه اش دارم بابت زنا محصنه طبق مدارک و رابطه نامشروع فعلا ثابت شده و ایشون خودش درخواست طلاق داده و راضی به بخشش مهریه نیس با توجه به شرایط دوازده گانه شامل بنده نمیشه ایا با وجود فیلم و خطایی که مرتکب شده ایشون میتونه طلاق بگیره از طریق موارد دیگه یا نا امنی بابت خطا که مرتکب شده؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب و احترام
جواب سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما اگر همچنان نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید تماس بگیرید.

فهیمه طهماسبی

فهیمه طهماسبی :

سلام ،جرم کیفری ایشان ارتباطی به دلایلی که برای طلاق مطرح کردند ندارد دادگاه بر اساس دلایل طلاق رسیدگی خواهد کرد.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

ارتکاب جرم مانع حقوق ایشان نمیشود و این دو موضوع مختلف است
میتوانید از طریق مشاوره تلفنی یا من اقدام نمایید