مشاوره حقوقی رایگان - توقف پرداخت مهریه همسر پناهنده

با سلام
خانم من دو سال و نیم پیش به مقصد کانادا و به بهانه فرصت مطالعاتی از ایران رفت و پس از مدتی اعلام کرد که دیگر به ایران و زندگی با من باز نخواهد گشت
اکنون ایشان با گذرنامه تاریخ گذشته در خارج از کشور میباشد ( از محل اقامت و نوع فعالیت خانمم اطلاعی ندارم و خانوادش هم همکاری نمیکنن ) و اخیرا مطلع شدم که درخواست پناهندگی داده و آنجا پناهنده شده
ضمن این اتفاقات که افتاده ، چند روز پیش با کمک یک وکیل در خواست وصول مهریه و .... را هم داده است

سوال اول : آیا با این اوضاع وصف شده و پناهنده شدن ، ایشان میتواند وکیل بگیرد و این اقدامات را انجام دهد ؟
سوال دوم : آیا راهی برای توقف درخواست وصول مهریه به خاطر پناهنده شدن و ... وجود داره و یا دادگاه در هر صورت پرداخت مهریه را به اجرا میگذاره ؟

پاسخ ها :

علی محمد صادقی جوزانی

علی محمد صادقی جوزانی :

باسلام مهریه دِین مستقرهست و مواردی که گفتید مانع عدم حکم نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید برای قاضی ماوقع را شرح دهید.اما اصولا مهریه دینی است مستقر بر عهده مرد که در صورت مطالبه از طرف زن باید ادا شود.