مشاوره حقوقی رایگان - دوران عقد و استفاده از حق حبس

با سلام
احتراما بنده زوج و زوجه تیرماه 99 عقد کردیم و زوجه مهریه خود را در مرداد 1400 اجرا گذاشته و در پاسخ به اظهارنامه الزام به تمکین پاسخ داده اند از حق حبس استفاده می کنم و تا تمام مهریه را نگیرم تمکین نمیکنم.
حال سوال من اینجاست بنده مطمئن هستم که با ایشان رابطه نداشتم و از جانب بنده باکره هستن، اما در شرایط اجرا گذاشتن مهریه کمی مشکوک شده ام، گواهی سلامت هم نگرفتند.
اگر در هنگام طلاق که ایشان را به پزشکی قانونی خواهند فرستاد مشخص شود باکره نیستند بنده چه اقدامی باید انجام دهم یا اصلا در آن هنگام زمانی برای انجام کاری هست؟
لطفا در این خصوص راهنمایی فرمائید.
با سپاس

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اخذ مهریه در صورت باکره بودن نصف قابل مطالبه است و اگر باکره باشند حق حبس دارند و لا غیر