مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

سلام خسته نباشید. بنده حدود 3 سال پیش با یک پزشک دوست بودم و رابطه برای ازدواج که تو این زمان دوستی حدود مبلغ 80 تا 100میلیون به صورت خورد خورد مثلا یک میلیون و دویست تومن واریز کردن بعد از گذشت یک سال کات کردن اون رابطه از بنده شکایت کردن و مطالبه وجه کردن و گفتن به عنوان قرض بوده است ایا من میتونم کیفری از ایشان شکایت کنم برای اینکه گفتن ازدواج اما نکردن و نسبت به این که بیکار بودم و ایشان با صلاحیت عقلی این وجه هارا پرداخت میکردن میتونن من را به مطالبه وجه محکوم کنند ممنون

پاسخ ها :

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، خیر بابت عمل نکردن به وعده ازدواج نمیتوانید از ایشان شکایت کنید . در مورد وجوه پرداختی هم در چنین مواردی معمولا پرداخت کننده است که باید ثابت کند آن مبالغ بابت قرض بوده .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما نمی توانید شکایت کیفری نمایید
و در دادگاه حقوقی ظاهرا به پرداخت مبلغ قرض محکوم خواهید شد