مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع پلیس امنیت اخلاقی به دادسرا

پلیس امنیت اخلاقی جلوی من و همسرم را گرفت. در حالی که زن و شوهر بودیم مجادله لفظی اتفاق افتاد بعد از مشخص شدن اینکه زن و شوهر بودیم محل را ترک کردند و ما گفتیم که از شما شکایت می کنیم ولی آنها رفتند و ما به پلیس 110 و بعد 197 تماس گرفتیم و گزارش دادیم
اکنون بعد از 3 ماه متوجه شدیم که پلیس امنیت اخلاقی پلاک را با حکم قضایی توقیف کرده و اتهاماتی مانند کشف حجاب و توهین به پلیس را زده است که اتفاق نیفتاده است
وقت دادسرا داده شده است و من نمی دانم چه اتفاقی و مجازاتی ممکن است به من تعلق بگیرد و من باید به چه نکاتی دقت کنم.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

باید با ارائه دلایل کافی اقدام به دفاع از خود کنید