مشاوره حقوقی رایگان - ملک

سلام وقتتون بخیر

ما یه خونه دو طبقه داریم که طبقه اولش سند داره و طبقه دوم سند نداره, طبقه اول پدر شوهرم اینا هستن , دوم خودمون و سند طبقه اول به اسم شوهرمه و یه دختر داریم,
خواستم بپرسم که اگه خدایی نکرده شوهرم فوت کنه , خونه رو پدر شوهرم یا برادر شوهرهام میتونن از منو دخترم بگیرن؟ و اینکه طبقه ی دوم رو منو شوهرم به تنهایی ساختیم

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

برای سایر طبقات اقدام به اخذ سند کنید پس از فوت به پدر و مادر متوفی ارث تعلق میگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
طبقه اول که بنام همسرشماست به وراث می رسد و برای طبقه دوم باید اثبات مالکیت نمایید