مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف

سلام. چند نفر برا بازدید و نظر دادن به ملکی که محصور میباشد و دروازه دارد بدون اطلاع مالک من به کمک همسایه قسمتی از دیوار همسایه را تخریب وارد ملک من شدن و استشهایه ای را انجا نوشتن سوال من این است آیا بدون اذن من یا حکم مقام قضایی نداشتن عملشان جرم است و مجازات ندارد؟

پاسخ ها :

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

سلام، قطعا کار ایشان از دیدگاه قانونی، ورود غیر قانونی، اقدام به تخریب و جرم است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله جرم ورود غیر مجاز به ملک دیگری است و در صورت اثبات مجازات دارد و ...

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله ورود غیر مجاز و اقدام به تخریب جرم محسوب می گردد می توانید با تامین دلیل شکایت نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام عمل ایشان ورود غیر قانونی به ملک دیگری، اقدام به تخریب و جرم می باشد و قابل تعقیب می باشد