مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف به ملک

من جوانی 40ساله مجرد همراه باپدرم مادرم خواهرم که مجرد هست دریک ساختمان زندگی میکنیم چندنفربا عربده کشی وتوهین وتهدیدوچاقوبه زوربه داخل خانه واتاق ماواردشدن ومن شکایت کردم وافرادخانواده ام هم شهادت دادند همراه با2شاهدغریبه واستهشاد محلی وبه آن ها حبس دادن وآنها اعتراض کردن که خانه به نام پدرش هست وما درخواست برائت داریم آیا میتوانند برائت بگیرند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اینکه منزل به نام پدرتان باشد تاثیری ندارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر دادگاه ترتیب اثر نمی‌دهد فرقی نمیکنه منزل مالکیتش متعلق به چه شخصی است مهم این است که چه اشخاصی متصرف هستند

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر تاثیری در عمل انجام شده ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دلیلی برای اثبات ادعایشان داشته باشند در هر صورت اقدام انها با این اوصاف جرم است