مشاوره حقوقی رایگان - جعل و استفاده از سند مجعول

با عرض سلام
دوستم از همسر سابقش به خاطر جعل و استفاده از سند مجعول که امضایش را مبنی بر بخشش مهریه جعل کرده بود شکایت کرده در کارشناس یه نفره ثابت شد که جعل کرده است برای هیئت سه نفره رفته که زوج هنوز همکاری نکرده است اگر رای به نفع زوجه تمام و جعل اثبات شود چه حکمی در انتظار متشاکی است آیا رضایت زوجه ضروری است اگر رضایت ندهد چه میشود لازم به ذکر است دادگاه مهریه برای اجرای مهریه ان سند دست نویس را به خاطر نقص لایحه و دیر اقدام کردن زوج قبول نکردند اما زوجه پیگیر شکایتش است و پرونده ای جدا برای جعل و استفاده از سند مجعول تشکیل داده است
باتشکر

پاسخ ها :

فرشته اسکندری

سرکار خانم فرشته اسکندری:

سلام، اگر جرم جعل اثبات شود و نیز استفاده از سند مجعول حسب تصمیم قاضی از 7 سال به بالا میتواند حکم حبس بدهد.

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام زوج همکاری نکند به ضررش هست اگر سابقه کیفری نداشته باشد جریمه نقدی میشود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام در صورتی که جرم جعل و استفاده از سند مجعول اثبات شود حبس و جزای نقدی خواهد داشت در صورتی که زوج همکاری ننمایدبه ضررش هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر جعل زوج و استفاده از سند مجعول
اثبات بشود زوج مجازات حبس خواهد داشت و در صورت رضایت زوجه فقط حبس زوج کمتر خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مجازات حبس دارد
در صورت رضایت دادگاه تخفیف می دهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در این صورت دادگاه جاعل را محکوم خواهد کرد.