مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک

باسلام اینجانب ملک مورد نظر را بصورت وکالت بلاعزل انتقال داده ام آیا میتوانن در سال 98 همین ملک را که بنام اینجانب نیست توقیف کنند ممنون میشم راهنماییم کنیین

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
چون وکالتی منتقل کردید پس هنوز بنام شخص شما می باشد وقابل توقیف است ولیکن اگر بنام خریدار انتقال رسمی صورت گرفته باشد که قابل توقیف نیست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام باتوجه به اینکه به صورت وکالتی منتقل کردین ،بنابراین هنوز به اسم شماست وقابل توقیف می باشد؟