مشاوره حقوقی رایگان - تخریب فنس کشی از سوی جهاد کشاورزی با وجود اخذ مجوز فنس کشی

به نام خدا
با عرض سلام وادب وخسته نباشید محضر وکلای محترم دادگستری
امروز صبح با صحنه بسیار غم انگیزی در ملک خویش مواجه شدم متاسفانه جهاد کشاورزی بدون استعلام وبررسی لازم اقدام به تخریب فنس باغ بنده نموده است . قضیه از این قرار است که به دلیل شکایت همسایه مجاور کارشناس جهاد اقدام به صدور اخطاریه نموده است در حالیکه این اخطاریه به همسر بنده داده شده و با وجود اینکه ایشان تاکید نموده اند که مالک کس دیگری است ومجوز فنس مراحل قانونی خود را طی می کند ، اصرار به امضای اخطاریه نموده اند پس از دو هفته مجوز فنس به دستم رسید ومن معاون جهاد کشاورزی را مطلع نمودم .اما متاسفانه همان امضای همسرم باعث صدور حکم قضایی به نام ایشان وتخریب گردیده است .در حالیکه صفر تا 100 ملک به نام بنده می باشد ومجوز بنده 2 ماه قبل از حکم قضایی صادر گردیده بود .جالب اینجاست که حکم را بر اساس نقشه utm که آن هم از ابتدا به نام بنده بوده است صادر می کنند در حالیکه حکم را بر اساس همان اخطاریه اول وبه نام همسرم صادر کرده اند .ضرر مالی بسیاری در این گرانی متحمل شده ام .حکم داد ستانی نیز به ما ابلاغ نشده است . لااقل هنگام تخریب به ما اطلاع ندادن که از خود دفاع کنیم .خواهش می کنم ما را راهنمایی کنید آیا می توانم خسارت خود را از جهاد کشاورزی بگیرم؟ واینکه آیا جهاد کشاورزی تنها باید به یک اخطار اکتفا کند وحکم داد ستانی به ما ابلاغ نشود؟

پاسخ ها :

تخریب فنس کشی توسط جهاد کشاورزی جهاد کشاورزی فنس کشی