مشاوره حقوقی رایگان - جهاد کشاورزی

سلام
بنده یه قطعه زمین به مساحت 3000 متر در روستای ...... از توابع اردبیل در سال 96 با کاربری زراعی خریداری نمودم و بدون مجوز تبدیل به باغ نموده و دور تا دور ان را فنس کشیدم. که بدون اخطار قبلی دو روز پیش فنس را با لودر تخریب کرده اند الان میتونم ادعای خسارت بکنم با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرگونه اقدام در زمینهای زراعی باید با اخذ مجوز از اداره جهاد کشاورزی باشد وتبصره یک ماده 1 قانون حفظ کاربری زمینهای زراعی وباغات گویای این موضوع است لذا بنظر نمیتوانید خسارت اخذ کنید