مشاوره حقوقی رایگان - شکایت و اعتراض به رای هیئت عالی کمیسیون نیروی انتظامی

با سلام بنده استخدام 1393/09/15می باشم که پس از اتمام 5/پنچ سال پیمانی مجددا با یکسال تمدید مجدد پیمانی برابر با کمیسیون مرکز گزینش ناجا اعاده به خدمت شدم که متاسفانه مجددا در تاریخ 1399/09/13 حفاظت اطلاعات استان ایلام با نظر یکسال مجدد تمدید به هسته گزینش موافقت نموده که هسته گزینش نظر را رد نموده که این روند از تاریخ 1399/10/10تا کنون طول کشیده که متاسفانه در کمیسیون عالی مرکز گزینش در تاریخ 1400/06/14 پرونده استخدام اینجانب را رد نموده اند آیا در دیوان عدالت اداری شکایت کنم جواب مثبتی خواهم گرفت

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

میتوانید موضوع را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تمدید سنوات پیمانی در مقررات استخدامی مربوطه نداریم

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله قابل طرح واعتراض به نظریه کمیسیون عالی گزینش خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما میتوانید در دیوان عدالت اداری شکایت نمایید و