مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد اجاره اپارتمان مسکونی

سلام وروز بخیر.
من یک واحد اپارتمان در شهر رویان (نور) مازندران دارم. و تمایل دارم این واحد را اجاره بدهم، اما بدون دخالت بنگاه املاک ولی با کمک مدیر ساختمان. به خاطر کرونا من خودم نمیتونم به محل بروم.
ایا امکان داره که من قرارداد رو با مشخصات خودم و مستاجر کامل کنم و بفرستم به ادرس محل که مستاجر امضاء کنه و برایم به تهران بفرسته؟ البته با دو شاهد که یکی مدیر ساختمان است و یکی هم خودم در تهران دارم.
ممنون از راهنمایی

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید شاهدی غیر از خودتان باشد بهتر است حضوری انجام پذیرد یا گواهی امضا توسط دفترخانه انجام گیرد تا درآینده مشکلی پیش نیاید

هانيه  طاهري طهرانيان

هانيه طاهري طهرانيان :

با سلام میتوانید به شخصی که اعتماد دارید وکالت بدید تا ازطرف شما منزل را اجاره دهد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است به کسی در آن شهر وکالتنامه رسمی بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بهتر است که قرارداد با حضور هر دو نفر تنظیم و امضا بشود چون ممکن است در آینده دچار مشکل قانونی بشوید