مشاوره حقوقی رایگان - بابت ازادی وثيقه

با درود و خسته نباشيد ، خدا قوت
از حضورتون تقاضا دارم در صورت امكان راهنمايي بفرمايد
حدوده ١٢ سال قبل برای سه نفر بخاطر دعواي خانوادگي ( شب چهارشنبه سوري كه دو روز بعد سال نو ميشد ) قرار صادر شد بمبلغ هر متهم ٣ م تومن كه بنا به اسرار بنده از مادرم خواستم بابت اين قرار سند اپارتماني كه داشتند رو بعنوانه وثيقه قرار بدن كه اين دوستان تا موعد دادگاه ..
اين دوستانه با غيرت ما مدتي بعد و همچنان اجرا نشدن و وقفه افتادن در موعد دادگاه از كشور خارج شده و همچنان تصميمي براي امدن به ايران ندارند ..
از حضوره شما اساتيد تقاضا دارم راهنمايي بفرمايید كه براي ازاد كردن سند مذكور چه بايد كرد
( عرض كنم نسبت اين اشخاص بدين صورت بود كه يك زوج جوان و همچنان حضوره مكرر و مزاحمتهاي خواستگار قبل اين خانم منجر به دعواي طرفين شده بود كه با حضوره مامورين كلانتري بازداشت و پس از تكميل شدنه پرونده روانه دادگاه شدند...)
تشكر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ابتدا باید مشخص بشود که قرار نهایی دادسرا و رای دادگاه چه بوده است ؟ و اینکه ایا به وثیقه گذار برای معرفی متهمان ابلاغ شده است یا نه ؟ و

علی حسین امیدی

علی حسین امیدی :

به شعبه مربوطه دادسرا و یا دادگاه مراجعه نمایید و ضمن اظهار عجز از معرفی آنها و پرداخت مبلغ مندرج در قرار ضمانت، درخواست رفع بازداشت سند را نمایید

ابوالفضل نظامی

ابوالفضل نظامی :

با سلام خدمت شما همراه گرامی..طبق ماده 224 قانون آیین دادرسی کیفری :” بازپرس مکلف است ضمن صدور قرار قبولی کفالت یا وثیقه، به کفیل یا وثیقه‏ گذار تفهیم کند که در صورت احضار متهم و عدم حضور او بدون عذر موجه و عدم معرفی وی از ناحیه کفیل یا وثیقه‏ گذار، وجه‏ الکفاله وصول یا وثیقه طبق مقررات این قانون ضبط می‏ شود”. طبق تبصره همین ماده رعایت این شرایط در مورد وثیقه گذار نیز الزامی است. بنابراین طبق این ماده بازپرس قبل از صدور وثیقه باید متهم یا وثیقه گذار را تفهیم کند که عواقب عدم حضور بدون عذر موجه ضبط وثیقه خواهد بود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر قرار منع تعقیب صادر شده باشد وثیقه خودبخود ازاد میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود به شعبه مربوطه دادسرا و یا دادگاه مراجعه نمایید