مشاوره حقوقی رایگان - قرار استماع گواهان برای دومین بار(قبل کارشناسی، بعد از کارشناسی)

سلام خسته نباشین
بنده اختلاف ملکی دارم که طرف علاوه بر مفاد قولنامه الحاقیه جدید در بنگاه اضافه کرده بودن و قاضی دادگاه پس از دوبار به کارشناسی (یکنفره و سه نفره) نهایتا رای به من داده شد که بلی الحاقیه غیر از زمان اصلی تحریر قولنامه نوشته شده ولی الان دادگاه قرار استماع گواهان برای دومین بار صادر کرده دلیلش چیه ممنون میشم راهنمایی بفرمایین

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
دادکاه برای جمع اوری کلیه ادله واقناع وجدتن قضایی خود میتواند شهود تعرفه شده را شهادتشان را استماع کند