مشاوره حقوقی رایگان - ادعای فروش ملک

سلام، پدر من 14سال پیش فوت شده، زمینی داشته که آقایی ادعا میکند این زمین را از پدرم خریده ولی بنچاق زمین یعنی قولنامه ای که پدربزرگم به پدرم داده بوده دست من است، الان من میتوانم زمین را پس بگیرم؟ اون آقا هیچ قولنامه ای به ما نشان نداده

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام ابتدا باید مشخص بشود که آیا پدر شما قراردادی را امضا کرده
است یا خیر
و اگر پدر شما زمین را با مبایعه نامه عادی انتقال داده باشد دیگر شما مالک نخواهید بود حتی اگر هنوز سند و بنچاق به نام پدر شما باشد
و امکان دارد امضا پدر شما جعل شده باشد و ..