مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با مرد افغانستانی و شناسنامه فرزند

سلام وقتتون بخیر خسته نباشید من دختر ایرانی و همسرم افغان هستن دوتا سوال داشتم اول اینکه من بچه دار بشم به محض اینکه بچه به دنیا بیاد بهش شناسنامه تعلق میگیره یا 18 سالگیش؟ و سوال بعدیم اینه که بچه فامیلی پدرش یا همون نام خانوادگی همسرم رو میگیره؟ یا منو؟ اگه فامیلی پدرشو گرفت آیا امکان عوض کردن فامیلی هستش یا نه؟ ممنون

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بر اساس قوانین اخیر بله از همان ابتدا برای او شناسنامه ایرانی بگیرید در مورد فامیلی اجازه پدر شرط است

یک وکیل :

سلام امکان اخذ شناسنامه برای فرزندان با مادر ایرانی و پدر خارجی از همان ابتدا وجود دارد