مشاوره حقوقی رایگان - رضایت در تصادف .. درخواست زیر میزی دکتر

با سلام من 15 ام ماه پیش تصادف کردم طرف هم راننده مقصر شناخته شده با توجه به کروکی افسر پلیس من بعد از تصادف از ناحیه کاسه چشم گونه و فک دچار شکستگی جدی شدم و سریعا با اورژانس من رو به نزدیک ترین واحد درمانی بردن و پدر بنده هم که متاسفانه که نگران من بود پشت سر من اومد بیمارستان میخام بدونم طرف بعد از تصادف یه زنگ هم به من نزده چه برسه بیاد بیمارستان کار های من رو انجام بده الانم معلوم نیس کجاست و من اصلا حال خوشی چه قبل از جراحی چه الان ک جراحی کاسه چشم و گونم انجام شده ندارم ک برم دادگاه ببینم طرفم کجاست کی بهش رضایت داده ک پاشه بره خونشون اصلا جویای حال منم نباشه پدرم بعد از تصادف رفت پارکینگ موتورم و اورد کار های پارکینگ و انجام داد از اون مهم تر من نگران خرج جراحیم هستم ک توی بیمارستان شخصی بستری شدم و واسه بستری 50 ملیون واسه 4 روز بستریم گرفتن و جالب تر اینجا ک روز اخر منشی دکتر زنگ زده ب پدرم و درخواست زیر میزی کرده و گفته 40 میلیون باید واریز بشه تا دکتر بیاد عمل کنه و اینکه من تو اتاق جراحی بودم و دوباره تماس گرفتن با پدرم ک پیش من نبوده و منزل بوده و مادرم اونجا همراه من بوده و دوباره درخواست 12 ملیون پول کرده ب بهانه پروتین و وسایل داروخونه که اونجوری ک من رفتم مطب و جویا شدم گفتن هیچ رسیدی بابت پولی ک گرفتن نمیدن !!! اما رسید 50 ملیونی ک بیمارستان داده رو دارم و نگران اون نیستم خاهشا نیاز ب کمک دارم لطفا یکی ب دادم برسه دیگه واقعا نمیدونم دس ب دامان کی بشم و اینکه پزشکی قانونی هم صورتم و قبل عمل دیده و گفت برو بعداز عمل بیا و بعد عمل رفتم اصلا نزاشتن برم پیش دکتر و اون پشت میز نشسن ها گفتن تو پروندت قید شده سه ماه دیگه باید مراجعه کنم

پاسخ ها :

فاطمه ملکی

سرکار خانم فاطمه ملکی :

سلام در صورتی که زمان تصادف شما افسر به محل تصادف آمده و با اورژانس به محل بیمارستان منتقل شده باشید ماشین طرف مقابل توقیف گردیده است و به شما و طرف مقابل ابلاغ میگردد جهت توضیحات و تکمیل پرونده تا پرونده در کلانتری تکمیل و به دادسرا ارجاع شود . جهت پیگیری این مسئله میتوانید به کلانتری که حوزه تصادف هست مراجعه کنید.