مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن شکایت از شوهر

سلام
من بابت بد دهنی شوهرم و تهدیدش شکایت کردم .. الان اشتی کردیم و تو یه شهر دیگه ایم. چطور باید شکایتو پس بگیرم. میشه اینترنتی این کارو کنم ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر شکایت شما در داسرا ثبت شده با مراجعه به دفتر خدمات قضایی محل اقامت خود طی لایحه ایی شکایت خودرا مسترد نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
یک لایحه بنویسید و از طریق دفاتر خدمات قضایی ارسال نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام. بله از طریق دفتر خدمات قضایی ضمن لایحه ای اعلام گذشت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برید دفتر خدمات قضایی و شکایت خود را مسترد کنید