مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از رمز و نام کاربری

با سلام و احترام.
من رمز عبور و نام کاربری خودم را در اختیار یکی از همکلاسی های دانشگاه جهت استفاده از کلاس های جبرانی قرار دادم (مدارک لازم از جمله پیام این فرد در واتساپ در خصوص در خواست رمز عبور جهت استفاده از کلاس جبرانی وجود داره). در ایام امتحانات این فرد با همان رمز عبور و نام کاربری وارد سامانه امتحان بنده شده بود و دو تا امتحان بنده رو که در یک روز و پشت سر هم قرار داشت با پر کردن گزینه ها به صورت شانسی خراب کرد (من هم در سایت حضور داشتم اما با ورود این فرد سایت منو بیرون انداخت) ضمن اینکه IT دانشگاه هم IP این فرد رو شناسایی کرده و با IP ورودی به سامانه من همخوانی دارد.
من نامه ای اعتراضی خطاب به کمیته دانشگاه تنظیم کردم و با پیگیری بنده قرار شده این کمیته در هفته آتی جلسه ای تشکیل بدهد اما نکته ای که هست این است که رئیس دانشگاه که رئیس کمیته انضباطی دانشگاه هم هستند بیشتر بنده را به علت دادن رمز عبور به این فرد مقصر می دانند. می خواهم بدانم برای بنده و فرد خاطی چه حکمی ابلاغ میشه؟ آیا من می توانم با دلایل مختلف این اشتباه غیر عمد خود را اثبات کنم؟
ممنون از سایت خوبتون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید از طریق آموزش دانشگاه‌ موضوع را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود باید از طریق آموزش دانشگاه‌ موضوع را پیگیری کنید.