مشاوره حقوقی رایگان - واحد های خالی حق شارژ شون چگونه محاسبه می شود

با سلام بنده مدیر یک مجتمع 24 واحدی می باشم که ماهانه مبلغ 60 هزار تومان بابت قبوض آب و برق و گاز مشاع و نظافت و نگهداری جزیی ساختمان دریافت میکنم حدود 40 هزار تومان بابت قبوض صرف میشود و الباقی خدمات رو از الباقی پول انجام میدهم حالا واحد های خالی چقدر باید حق شارژ پرداخت کنن از کل مبلغ

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
حق شارژ را باید کلیه مالکین پرداخت کنند وتصرف ویا عدم تصرف مالکین موثر نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بابت تعمیرات و هزینه ساختمان باید سهم خود را به صورت کامل بپردازند ولی بابت هزینه آب و برق و گاز توافقی است و باید مبلغ کمتری بپردازند اگر ملک تخلیه کامل باشد