مشاوره حقوقی رایگان - دریافت طلب

با سلام، مدتی پیش مقداری پول برای یکی از دوستانم به دلیل بیماریشون واریز کردم بهم گفتن که بعد از درمان برمیگردونن. حالا میگن با همسر سابقم ارتباط داشتن و مدام تهدیدم میکنن که اگه پول رو پس بگیرم آبرومون رو میبرن و این مبلغ رو یه جورایی به عنوان باج و به دروغ ازم گرفتن. من اگر از ایشون شکایت کنم برای دریافت پول راهی هست که ادعای ارتباطشون با همسر سابقم ثابت نشه؟ با اینکه جدا شدیم اما نمیخوام برای آبروشون اتفاقی بیفته با توجه به اینکه بچه دارم از ایشون

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام بله دادخواست مطالبه وجه بدهید اگر تهدید کرد علیه ایشان اقدام به طرح شکایت کیفری کنید

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

برای طرح چنین ادعایی ایشون باید از خودشون شکایت کنند و طرح چنین موضوعی در پرونده ی حقوقی هیچ تاثیری نداره و قاضی توجهی نمیکنه.

ابراهیم حسینی سارانی

جناب آقای ابراهیم حسینی سارانی :

سلام وقت بخیر، بنطر میاد می‌خواه با این ترفند بدهی خودش نده، آن اگر چینن کاری بکن، مرتکب جرم میشه، پای خودش گیر هست

صابر آبرنگی

جناب آقای صابر آبرنگی :

سلام
اینکه رابطه ایشون باهمسرسابق شما اثبات بشه یا نه به این بستگی داره که چه کسی با چه عنوانی طرح دعوا کنه.اگر شما ادعایی نداشته باشید قطعا اون فرد هم باطرح چنین ادعایی خودش رو به خطرنخواهدانداخت.چون ادعا واثبات این امرعواقب بدی برای ایشون وهمسرسابقتون خوا6د داشت.لذا تنها کسی که میتونه ادعایی کنه وشاکی باشه شما و همسرتون هستید و نه ایشون.اما اینکه ایشون با ادعا و یا مدارک دیگری درعموم مقاصدی داشته باشند بحث دیگریست.
موفق باشید

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

با سلام.
از طریق حقوقی اقدام و دادخواست تقدیم مرجع قضایی نمایید و البته باید جهت اثبات موضوع علاوه بر فیش واریزی، شاهد یا مدرک دیگری هم داشته باشید تا با اثبات ادعا، بتوانید پول خود را استرداد نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله میتوانید هم شکابت کنید هم دادخواست حقوقی بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید هم شکایت کیفری اخاذی تهدید را مطرح و هم دادخواست حقوقی مطالبه وجه را مطرح نمایید و قاضی اصلا به رابطه بدهکار با همسر شما رسیدگی نخواهد کرد و وارد این موضوع نخواهد شد