مشاوره حقوقی رایگان - سند اوراق

با سلام.
من یک موتور سنگین خریدم بدون مدرک از شهرستان بعد نیاز به یک سند اوراق یا سند مالکیت یا مدرکی که بتونم ثابت کنم صاحب موتور هستم دارم .
لطفا اگه میشه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به اداره راهنمایی و رانندگی مراجعه کنید.

یک وکیل

سلام اگرقولنامه دارید باید دادخواست الزام به انتقال سند رسمی موتورسیکلت بدین یا الزام به استرداد مدارک بدین

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
اگر قرارداد ندارید باید از طریق مرجع قضایی درصدد اثبات خرید برآیید و نیاز به شهادت شهود و یا سایر ادله اثباتی می باشد.