مشاوره حقوقی رایگان - شکایت و ادعای حیثیت

با سلام. اگر خانومی با پسری دوست باشد و دوستی آنها در حد تلفن و بیرون رفتن باشد ولی پسره ادعا کند که دوستی آنها فراتر از این حرف ها هست و سکس داشتنه اند ولی خانوم انکار کند آیا خانوم می‌تواند از آقا شکایت بکند و ادعای حیثیت کند در ضمن آقا تهدید به افشای مدارک و سند های موجود مثل پرینت مکالمه و پیامها و عکس ها خانم کرده آیا راهی برای شکایت خانوم علیه دوست پسر قبلی خود هست با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید شکایت تهدید به انتشار اسرار خصوصی را مطرح نمایید