مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کاری و حق ماموریت

سلام بنده در شرکتی کار میکردم که اخیرا اخراج شدم و نامه تعدیل نیرو و عدم نیاز بهم دادند. کارفرما اضافه کاریهایم و حق ماموریت به شهرستان را نمیده. اداره کار هم مستندات میخواهد که من ندارم چون شرکت نامه اعزام به ماموریت نمیداد. سوالم اینه که میشه در جلسه رسیدگی اداره کار بگم سنواتم را ندادند یا حقوق آخرم را نداند؟ (به ناچار عوض اضافه کارهام ... سنوات و عیدی را دادند ولی رسید نگرفتند. )
در اینصورت شرکت میتونه پرداختی هاشو پس بگیره یا بگه که پرداختش از بابت سنوات بوده نه چیز دیگه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حسين  درستكار

حسين درستكار :

سلام ، اثبات پرداخت حداقل مصوبه شورای عالی کار به همراه مزایای حین و پایان کار( موارد الزامی) با کارفرماست. اثبات تعهد کارفرما به مازاد بر مصوبه با کارگر است. نکته مهم اینکه متاسفانه بموجب رای هیئت عمومی دیوانعدالت ادارای پرداختی های علی الحساب سالیانه بابت سنوات، دیگر قطعی محسوب شده و امکان دریافت مابه التفاوت نیست. بنابراین دفاع کارفرما مبنی بر اینکه پرداختی آخر سال در خصوص سنوات و عیدی بوده، مورد قبول قرار خواهد گرفت