مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی

با سلام و تشکر از وکلا و سایت دادراه
پدر اینجانب ده ماه پیش بر اثر سکته قلبی خفیف به بیمارستان منتقل شدند.
بیمارستان تشخیص دادند که ایشان مشکل دریچه قلب دارند و باید دریچه عوض شود.
بعد از جراحی دریچه دچار خونریزی شدند.
بعدا متوجه شدیم که پزشک جراحشون سابقه قصور پزشکی و فوت بیمار داشتند.
ده ماه پیش بیمار فوت شده و دفن شدند.
ایا می شود درخواست داد چک شود که قصور پزشمی صورت گرفته یا خیر؟
چطور میشود چنین پرونده ای را بررسی کرد؟
شدیدا از اوضاع و احوال بر می اید که اشتباها فوت شدند.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق کمیسیون پزشکی موضوع را پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
موضوع را از طریق طرح شکایت طرح نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید از طریق دادسرا جرائم پزشکی شکایت نمایید ولی