مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام و خسته نباشید بنده مهریه اقدام کردم از طریق ثبت اسناد ماشین توقیف شده ولی شوهرم کاربر شرکت اسنپ ثبت نام کرده یه مدت داخل منزل با گوشی و لپ تاپ انلاین کار میکرد ادعا کرده بود کارشناس قسمتی شدم که نیرو میگرفت برای ثبت نام کردن اسنپ که کنار خیابان مایستن و ایشان با موبایل و لپ تاپ راهنمایی میکرد کجا بایستن و چیکار کنن بعد از این قسمت که دست کشید اومده خودش وامیسته کنار خیابان اسنپ راننده ثبت نام میکنه ولی الان نامه از اسنپ اورده ماشین منبع درامدم از اسنپ من اعتراض گذاشتم که منبع درآمد از اسنپ یعنی با ماشین مسافر ببری و کارکرد اثباتی داشته باشه حالا اومد آبدارچی اون شرکت اسنپ بود چه دلیل داره که نامه بیاره بگه منبع درامد هست از طریق اسنپ ادعا منبع درامد با ماشین یعنی مسافر بردن و کارکرد روزانه که ده تا پانزده تا مسافر برده وگرنه آبدارچی شرکت اسنپ باشی با دو چرخه و پیاده و ... میتونی بری شرکت نه ادعا این که چون تو شرکت اسنپ آبدارچی منبع درامد هست من از اول تو اعتراضات پرونده برای اسناد همین بوده ولی الان نظر از اسناد اومده که چون نامه از اسنپ اورده رفع توقیف حتی تو نظر نوشته که اسنپ تو نامه اش نوشته کاربر شرکت هست و هیچ فعالیتی با ماشین نداشته الان ده روز به من فرصت دادن برای اعتراض آیا واقعا با این توضیحات صلاحیت رفع توقیف دارد ؟سوال دوم اگر فرض رفع توقیف بشه به دلیل منبع درامدی که ادعا کرده و پرونده از اسناد بره تو دادگاه برای بقیه مراحل و ایشون ماشین بفروشه فرار از دین میشه ؟ باتوجه این که ادعا کرده تو پرونده اسناد که ماشین منبع درامدم هست ممنون میشم راهنمایی کنید چیکار کنم و دو سوالم پاسخ بدهید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شما این موضوع که گفتید را در دادگاه ثابت کنید میتوانید جلو رفع توقیف را بگیرید و اگر مالی که توقیف شده را بفروشد جرم است و قابل پیگیری. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید 09113963026

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام 1.چنانچه واقعا خودرو وسیله کسب درآمد نباشدقابلیت رفع توقیف ندارد و شماباید این را اثبات کنید 2.خیربموجب حکم وحدت رویه تا قبل از صدور رای قطعی فراراز دین تلقی نمیشود

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام درصورتي كه بتوانيد اثبات كنيد كه خودرو منبع درامد ايشون نيس رفع توقيف انجام نميشه
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید در دادگاه ثابت کنید کهاین ماشینوسیلهدرامد او نیست و بدون ماشین هم همسرتون میتونه در این زمینه کسب در آمد بکنه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورتی که ماشین وسیله امرار معاش باشد جزء مستثنیات دین است.