مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند

با سلام. همسرم از طریق ثبت برای دریافت مهریه اش اقدام کرده بود. من بی خبر بودم. بعد از تاریخ اقدام‌ ایشون باغم‌ رو به نام خواهرم در دفترخانه سند رسمی زدم. حالا همسرم تقاضای ابطال سند رو کرده. ایا قابل قبول است ؟ چون هیچ جلسه ای تشکیل نشده بود و قبل از توقیف کردن خانمم نقل و انتقال صورت گرفته بود. ایا قانون دستور ابطال سند رو میدهد یا خیر؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر البته بستگی به دفاعیات شما در دادگاه دارد
جهت نیاز به مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
یکی از موارد فرار از پرداخت دین معامله صوری است لذا درصورت اثبات این موضوع توسط زوجه قابل ابطال خواهد بود