مشاوره حقوقی رایگان - سند قطعی

سلام وقت بخیر من یه زانتیا فروختم به یه بنده خدایی دیگه الان میخوام یه وکالت تمام اختیار بهش بدم من از صاحب قبلی ماشین وکالت دارم تعویض پلاک کردم برگه سبز هم بنام خودمه اما سند قطعی نزدم بنام خودم تاریخ وکالت هم واسه 1399/9/30 هستش تمام شده الان میخوام بزنم بنام یه شخص دیگه اما میگن چون تاریخش تمام شده نمیتونی باید از اول وکالت بگیری بعد سند قطعی بزنی به نام خودت بعد به اون بنده خدا برگه سبز کارت ماشین هم بنام خودمه ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به منقضی شدن وکالت شما قطعا با این وکالت نمیتوانید تفویض وکالت به خریدار دوم داشته باشید وباید ابتدا وکالت مجدد اخذ تا اقدامات انتقال سند میسور باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با توجه به اینکه زمان وکالت شما منبضی شده است، یا برای تعویض پلاک با خریدار همزمان مراجعه کنید و در پایان شما امضا بزنید و یا یک وکالت تعویض پلاک دیگر با مهلت مجدد ب نام خریدار تنظیم کنید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید09113963026

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام برای اینکه سند قطعی در دفترخانه انتقال بدهید باید وکالت نامه جدید از مالک قبلی بگیرید
یا دادخواست الزام به تنظیم سند سند رسمی و فک پلاک را مطرح نمایید ولی چون پلاک به نام شما
است شما میتوانید حضورا در تعویض پلاک مراجعه نمایید و پلاک را تعویض نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام باتوجه به اینکه مهلت وکالت شمامنقضی شده پس اون وکالت باطل هست ،شمابایستی ابتداوکالت مجدداخذنماییدوبعدمراحل انتقال سندرا انجام دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
برای تعویض پلاک می توانید حضورا اقدام نمایید و برای انتقال رسمی باید وکالت نامه جدید اخذ نمایید